National Insurance Firm: York

Case Study


NFU Mutual York

National Insurance Firm

Approached to fit-out yet another NFU Mutual office ahead of their goal to refurbish all offices across the country, Accolade adapted their design to the footprint.

Important features included:

  • Sleek, yet practical washroom design to look smart and be durable.  Cap and cove skirting and minimalist design to reduce dirt traps for a more hygienic solution. Anti-slip vinyl flooring in a wood grain finish provides a warm tone to complement the sleek design.
  • No-one wants cluttered (which usually equals crummy) work-surfaces in the kitchen. Our sleek, capacious kitchen that we’ve installed will offer plenty of storage to keep everything neatly stowed away.
  • Door sets with large vision panels to create a modern panelled appearance.  A great feature that optimises natural light and provides an attractive focal point at the end of a corridor.
  • A sleek & understated look created with tonal blinds that blend in.
  • Demountable partitioning that can be easily relocated, a quick way to introduce privacy and noise reduction.

Could your office look like this?